26 january 2019, 15:55 Moldovan reality views 18283
Dodon a jucat șah cu maestrul internațional Karpov
26 january 2019, 15:55 Moldovan reality views 18283

Dodon a jucat șah cu maestrul internațional Karpov

Campionul mondial la șah Anatoli Karpov efectuează o scurtă vizită în Republica Moldova, la invitația președintelui Igor Dodon.

Celebrul șahmatist a fost în vizită la familia Dodon, unde a jucat cîteva partide de șah cu președintele și cu fiii săi mai mari: Vlad și Bogdan,

"O seară confortabilă în cercul familiei şi cu un prieten drag, un legendar şahmatist rusesc, un campion mondial de 12 de ori. Pentru mine și fiii mai mari, Vlad și Bogdan, a fost o adevărată provocare să jucăm cu maestrul Karpov cîteva partide blitz pe tabla care acum doi ani mi-a fost dat oferită cadou de către președintele rus Vladimir Vladimirovici Putin", a relatat Dodon.

Mîine președintele împreună cu Anatoli Karpov vor merge la Bălți, la deschiderea Campionatului moldovenesc printre echipele de cadeți.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

Igor Dodon , șah

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
494 locuitori

Elizavetovca este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Elizavetovca şi Boroseni. Satul Elizavetovca este situat la o distanţă de 12 km de oraşul Donduşeni şi la 251 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 494 oameni. Satul Elizavetovca a fost atestat documentar la 8 august 1898.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.