20 december 2018, 15:40 Moldovan reality views 10142
Ostalep: Declarațiile Ambasadorului SUA seamănă cu cele ale lui Petrosian
20 december 2018, 15:40 Moldovan reality views 10142

Ostalep: Declarațiile Ambasadorului SUA seamănă cu cele ale lui Petrosian

Declarațiile ambasadorului SUA în Republica Moldova privind imixtiunea Rusiei în alegerile din republică sînt similare cu scheciurile lui Petrosian, interpretate pe scenă.

Opinia în cauză a fost exprimată de către directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și de Securitate, fostul viceministru al Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Valeriu Ostalep.

"Data viitoare cînd ambasadorul american va spune ceva despre amestecul în alegeri, să nu uite să sublinieze că un milion de cetățeni români aleg puterea în Moldova. Și să se uite la bugetul statului român, alocat pentru lucrul asupra dispariției Moldovei. Căci, de altfel, declarațiile dvs. seamănă cu cele a lui Petrosian ", a scris el pe rețelele sociale.

Source: noi.md

Keywords:

ambasador , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
204 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul Clişcăuţi se află într-o regiune de coline de cîmpie, la o distanţă de 18 km de oraşul Edineţ şi la 228 km de oraşul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 204 locuitori. Satul Clișcăuți a fost întemeiat în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.