09 may 2018, 14:45 Moldovan reality views 7417
La ce trebuie să fim atenți atunci cînd apelăm la un centru de deservire auto
09 may 2018, 14:45 Moldovan reality views 7417

La ce trebuie să fim atenți atunci cînd apelăm la un centru de deservire auto

Numărul petițiilor ce țin de prestarea necorespunzătoare a serviciilor auto, depuse de moldoveni, a crescut în ultima perioadă.

Pentru a evita astfel de situații, atunci cînd intenționați să vă reparați mașina, trebuie să țineți cont de cîteva momente-cheie. Așadar, înainte de a lăsa automobilul într-un service de reparație auto, fiți precaut.

- Asigurați-vă că acesta funcționează legal și este autorizat (notificat);

- Prețurile sînt libere: ele pot varia de la un operator la altul. Service-urile care au personal înalt calificat și au o dotare tehnică specială pentru reparații pot stabili tarife mai mari;

- Informați-vă în prealabil asupra tarifelor înainte de a lasă autoturismul și nu ezitați să solicitați și un deviz estimativ al intervenției;

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

automobil , reparatie , sfat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
458 locuitori

Crețoaia este un sat în componenţa comunei Ţînţăreni, raionul Anenii Noi. Satul Crețoaia este situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi, la 7 km de staţia de cale ferată Socoleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Creţoaia a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.