05 november 2018, 16:45 Moldovan reality views 14207
Lidia Chireoglo a devenit noul vice-director al CNA
05 november 2018, 16:45 Moldovan reality views 14207

Lidia Chireoglo a devenit noul vice-director al CNA

Lidia Chireoglo a fost votată astăzi de Parlament pentru funcţia de director-adjunct al Centrului Naţional Anticorupţie.

Asta după ce candidatura ei a fost desemnată cîştigătoarea concursului, organizat de directorul Centrului cu implicarea mediului academic, iar ulterior aprobată de Comisia juridică, numiri şi imunităţi.

Lidia Chireoglo are 37 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii.

Amintim că, în activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Recent, directorul CNA, Bogdan Zumbreanu, a organizat concursul pentru selectarea candidaţilor pentru funcţiile de director-adjunct, în urma acestuia fiind desemnat un singur candidat. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director.

Source: noi.md

Keywords:

CNA , coruptie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
764 locuitori

Iujnoe este un sat şi comună din raionul Cahul. Iujnoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 51 km de orașul Cahul și la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 764 de oameni. Satul Iujnoe a fost menționat documentar în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.