24 april 2018, 12:10 Moldovan reality views 10545
Chișinăul și Tiraspolul au ajuns la un nou consens
24 april 2018, 12:10 Moldovan reality views 10545

Chișinăul și Tiraspolul au ajuns la un nou consens

Guvernul anunță că Chișinăul și Tiraspolul au ajuns la un consens în ceea ce privește mecanismul de admitere a autovehiculelor din regiunea transnistreană în traficul internațional.

Discuții la acest subiect a fost purtate de către reprezentanții politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană, Cristina Lesnic și Vitali Ignatiev, precum și de către partenerii internaționali din cadrul formatului de negocieri „5+2".

În urma întrunirii, părțile au ajuns la un numitor comun în privința mecanismului de admitere a autovehiculelor din regiunea transnistreană în traficul internațional. Mecanismul în cauză nu reglementează activitatea mijloacelor de transport ce desfășoară activitate comercială.

Astăzi, în orașul Bender va avea loc evenimentul de semnare a Deciziei protocolare cu privire la participarea în traficul rutier internațional a mijloacelor de transport auto din regiunea transnistreană care nu desfășoară activitate comercială.

Source: noi.md

Keywords:

Tiraspol , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4240 locuitori

Ermoclia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ermoclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4240 de oameni. Satul Ermoclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.