30 october 2017, 17:25 Moldovan reality views 32836
Ostalep admiră patriotismul studenților din Moldova (Foto)
30 october 2017, 17:25 Moldovan reality views 32836

Ostalep admiră patriotismul studenților din Moldova (Foto)

Fostul ministru adjunct de Externe al Moldovei, Valeriu Ostalep, admiră studenții țării noastre, care studiază la Moscova, remarcînd patriotismul acestora.

El a scris despre acest lucru pe pagina sa de socializare.

"Am avut noroc să mă întîlnesc cu un grup de studenți de-ai noștri, care studiază la Moscova. Dau dovadă de atît de mult patriotism și interes, au judecata unor oameni adulți, pun întrebări sincere - am văzut acolo mai multe decît în zece ani în Parlamentul moldovean. Sînt mîndru de acești oameni. Îi admir sincer", a menționat Valeriu Ostalep.

Răspunzînd la întrebările utilizatorilor, politologul și diplomatul a povestit că s-a întîlnit la Moscova cu studenții MGIMO, cu cei de la Universitatea de Stat din Moscova, subliniind că DA, aceștia sînt oameni minunați.

Valeriu Ostalep a spus că este gata să meargă și la universitățile din Occident pentru a se întîlni cu studenții noștri moldoveni, ca să poată face comparație.

"Voi pleca, bineînțeles. Imediat, ce voi fi chemat voi merge", a scris el.

Răspunzînd la întrebarea, dacă ar dori să se ducă la București pentru a compara gradul de patriotism al studenților, care învață aici din Republica Moldova, fostul ministru adjunct de Externe i-a scris interlocutorului: "Doriți să organizați? Eu voi veni!"

Comments

 (1)
  • #1 Ana Reply Quote selected
    А в качестве кого он встретился со студентами?
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4240 locuitori

Ermoclia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ermoclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4240 de oameni. Satul Ermoclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.