19 september 2017, 14:15 Moldovan reality views 4033
Joi va avea loc o ședință specială la Parlamentul R. Moldova (VIDEO)
19 september 2017, 14:15 Moldovan reality views 4033

Joi va avea loc o ședință specială la Parlamentul R. Moldova (VIDEO)

În data de 21 septembrie, Parlamentul R. Moldova se va întruni într-o ședință specială, în care se vor discuta repetat proiectele de lege care au fost refuzate de către președintele Igor Dodon.

Anunțul a fost făcut de către speakerul Legislativului, Andrian Candu, în cadrul unui briefing de presă.

Președintele Parlamentului a menționat că cetățenii R. Moldova toate proiectele care au fost votat de către deputați și respinse de Igor Dodon sunt în beneficiul cetățenilor, iar "egoismul și orgoliul" președintelui nu are trebui să-i afecteze.

"Săptămâna asta, joi, 21 septembrie, va fi convocată o şedinţă mai specială unde se vor regăsi proiecte de legi expediate de preşedintele Dodon şi refuzate să fie promulgate, legea cu privire la combaterea terorismului, legea tichetelor de masă, energetică... Considerăm că este inadmisibil că cetăţenii să fie privați de beneficiile acestor legi, doar că Igor Dodon are orgolii, egoismul său nu trebuie să-i afecteze. Asta înseamnă implementarea reformelor şi acordului de Asociere cu UE, le vom vota din nou şi le vom trimite spre promulgare", a declarat Andrian Candu.

Reamintim, că la ședința Parlamentului vor fi examinate 12 legi pe care preşedintele Igor Dodon a refuzat să le promulge în ultimul timp.

Source: www.realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
275 locuitori

Zarojeni este un sat din cadrul comunei Gura Căinarului, raionul FloreştiSatul Zarojeni este situat la distanța de 16 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 275 de oameni. Satul Zarojeni a fost întemeiat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.