21 june 2017, 11:35 Moldovan reality views 4208
15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate
21 june 2017, 11:35 Moldovan reality views 4208

15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate

Cel puţin 15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate, iar aproximativ 100 de celule modernizate. La fel, vor fi achiziţionate 25 de unităţi de transport specializate pentru transportarea persoanelor aflate în custodia poliţiei. Cel puţin 200 de angajaţi instruiţi în materie de respectare a drepturilor omului – toate aceste acţiunile se regăsesc într-un proiect prezentat spre dezbateri publice de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit proiectului, urmează să fie implementat programul „E-Reținere", care va permite monitorizarea persoanelor pe perioada aflării în custodia poliției.

O mare parte din bani va fi oferită de Uniunea Europeană, iar restul urmează a fi acoperit din proiecte de asistență externă şi donații.

Source: trm.md

Keywords:

reparatie , proiect

Comments

 (1)
  • #1 Evgenii Reply Quote selected
     Вместо чтобы поднять экономику страны , вы готовите клетки людям.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
919 locuitori

Ratuş este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărătenii Noi, Zăicani, Zăicanii Noi, Ratuş și Mîndra. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 79 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 919 oameni. Satul Ratuș a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.