17 february 2017, 11:00 Moldovan reality views 6614
O universitate din Chișinău oferă cursuri gratuite de limba maghiară
17 february 2017, 11:00 Moldovan reality views 6614

O universitate din Chișinău oferă cursuri gratuite de limba maghiară

Dorești să înveți o limbă străină? Atunci ai șansa de a învăța gratuit limba maghiară. ULIM anunță înscrierea la cursuri gratuite de limba maghiară, predate de Maria Cservak, studentă masterandă în cadrul Facultății de Filologie a Universității din Debrecen, originară din Ungaria.

Tînăra profesoară a acumulat experiența predării la Institutul Maghiar „Balassi" din Moscova și se află în program de mobilitate, în scop de studii, la ULIM, ca bursieră „Erasmus+".

Doritorii se pot înregistra pînă pe 19 februarie curent. Pentru înscriere, trebuie completat formularul de participare și trimis la următoarea adresă de e-mail: cci@ulim.md. Prima întîlnire cu toți solicitanții înscriși va avea loc pe 20 februarie, la ora 16:00, la Centrul Britanic (aula 304, etajul III).

Pentru mai multe detalii, tel. de contact: 022 20 59 21.

Source: diez.md

Keywords:

limba , curs , studii , Ungaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
183 locuitori

Cîzlar este un sat din cadrul comunei Cneazevca, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Leova și la 65 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 183 de oameni. Satul Cîzlar a fost înființat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.