02 may 2017, 11:00 Moldovan reality views 5405
Se propun modificări la bugetul de stat
02 may 2017, 11:00 Moldovan reality views 5405

Se propun modificări la bugetul de stat

Ministerul Finanțelor a reperfectat proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii bugetului de stat pe anul 2017. Se propun majorări cu 385,9 milioane de lei atât la partea de venituri, cât și la partea de cheltuieli a bugetului de stat, fără a modifica deficitul bugetar. Proiectul de lege a fost publicat pe particip.gov.md, transmite IPN.

Potrivit Ministerului Finanțelor, scopul promovării prezentului proiect este determinat de necesitatea ajustării indicatorilor bugetari, reieșind din majorarea transferurilor de la bugetul de stat către bugetele locale, precum și repartizarea către bugetele locale a unei părți a fondului rutier. La fel, este vorba despre crearea unei rezerve de lichidități în scopul îmbunătățirii gestionării datoriei de stat.

În acest context, se propune majorarea soldului datoriei de stat interne și, în mod corespunzător, majorarea soldului de mijloace bănești în conturi la sfârșitul anului 2017.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
82 locuitori

Pălăria este un sat din cadrul comunei Ţambula, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.30 km. Satul Pălăria se află la 24 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Pălăria a fost fondat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.