26 january 2017, 12:30 Moldovan reality views 5503
Simplificarea procedurii de achitare a vinietei
26 january 2017, 12:30 Moldovan reality views 5503

Simplificarea procedurii de achitare a vinietei

Prim-ministrul Pavel Filip cere identificarea unor soluţii urgente pentru simplificarea procedurii de achitare a vinietei. La şedinţa de astăzi a Cabinetului de miniştri, premierul a menţionat că în condiţiile actuale procedura de procurare a vinetei blochează accesul în vamă şi formează ambuteiaje la frontieră.

Şeful Executivului a solicitat Serviciului Vamal, Centrului de Guvernare Electronică, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor și Ministerului Afacerilor Interne să vină cu propuneri pentru simplificarea procedurii și optimizarea timpului de trecere a frontierei.

„Rog instituțiile responsabile, în termen de o săptămână, să vină cu soluții. Plata pentru vinietă poate să fie făcută la orice stație de alimentare ori reprezentantul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor să fie prezent după postul vamal şi să aibă grijă de încasarea acestor plăți sau, așa cum se face în toată lumea, să fie posibilă achitarea online a vinietelor", a declarat premierul.

Source: trm.md

Keywords:

vinieta , vama , taxa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
72 locuitori

Bosca este un sat din cadrul comunei Comisarovca Nouă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dubăsari și la 69 km de Chișinău. Populaţia satului Bosca alcătuia 72 de oameni în anul 2012. Satul Bosca a fost menționat documentar în anul 1886.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.