01 june 2017, 12:25 Moldovan reality views 4787
Ministerul Transporturilor anunță 11 funcții vacante
01 june 2017, 12:25 Moldovan reality views 4787

Ministerul Transporturilor anunță 11 funcții vacante

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor anunță concurs pentru suplinirea a 11 funcții vacante din cadrul a șapte subdiviziuni ale instituției.

Astfel, doritorii de a munci în la MTID, pot depune dosarul pentru una dintre următoarele funcții: un specialist în cadrul Direcției analiză, monitorizare și evaluare a politicilor; două locuri pentru consultanți în cadrul Direcției juridice; doi consultanți și un specialist la Direcția drumuri și poduri (funcțiile sînt temporar vacante); un consultant superior la Direcția transport rutier.

Totodată, se angajează și un șef adjunct al Direcției transport aerian și un specialist în cadrul aceleiași subdiviziuni; un consultant în cadrul Serviciului transport naval și un auditor intern în cadrul Serviciului de audit intern.

Termenul limită de depunerea a dosarelor de concurs este data de 27 ianuarie 2017, ora 17-00.

Informaţia privind condiţiile de desfăşurare a concursului este plasată pe portalul guvernamental www.cariere.gov.md, pe pagina electronică a ministerului www.mtid.gov.md şi pe panoul informaţional la sediul ministerului: MD 2004, mun. Chişinău, bd Ştefan cel Mare 162, etajul 14.

Contacte: tel.022-820-713, e-mail: resurse.umane@mtid.gov.md. Persoana responsabilă de oferirea informaţiilor suplimentare şi de primirea documentelor- Maria Olari.

Source: realitatea.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.