21 june 2016, 14:15 Moldovan reality views 6033
Mahu: Nu vă gîndiți că de unii singuri o să reușiți ceva (Video)
21 june 2016, 14:15 Moldovan reality views 6033

Mahu: Nu vă gîndiți că de unii singuri o să reușiți ceva (Video)

«În urma discuțiilor purtate cu multe persoane prin raioanele Republicii Moldova, ne adresăm către liderii partidelor politice și organizațiilor obștești, conducătorii cărora susțin patriotismul în țara noastră, susțin integritatea Republicii Moldova. Noi nu dorim să ne asumăm inițiativa de a forma un front comun al forțelor patriotice care susțin statalitatea Republicii Moldova. Dați să ne sfătuim cum să facem mai bine. Numai unirea tuturor forțelor politice și obștești poate să stopeze această bacanală, care se petrece acum în țara noastră».

Apelul a fost făcut de către Ion Mahu, conducătorul Consiliului Mișcării Populare „Salvăm Moldova!", fostul director al Direcției principale contraspionaj din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al RM, colonel în retragere, într-un interviu pentru moldovenii.md.

«Nu vă gîndiți că de unii singuri o să reușiți ceva. Forțele care au început distrugerea Republicii Moldova sînt foarte mari și sînt ascunse nu numai în țara noastră, dar și peste hotare. Centrul distrugerii țării noastre nu se află atît de aproape. De aceea, vă implor și vă chem la consolidare, la unirea forțelor patriotice pentru a stopa acest proces care la prima vedere pare a fi unul simplu, însă din informațiile de care dispunem noi, este un proces destul de adînc și serios care poate să aducă cu timpul la distrugerea statalității Republicii Moldova», a adăugat Ion Mahu.

Keywords:

patriotism , apel

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2362 locuitori

Căpriana este un sat şi comună din raionul Străşeni. Căpriana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Strășeni și la 37 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2362 de oameni. Satul Căpriana a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.