19 april 2016, 16:30 Moldovan reality views 5913
Salariaţii din ramura TIC vor beneficia de garanţii sociale suplimentare
19 april 2016, 16:30 Moldovan reality views 5913

Salariaţii din ramura TIC vor beneficia de garanţii sociale suplimentare

Angajaţii din domeniul TIC vor fi mai protejaţi în timpul orelor de muncă. Autorităţile din domeniu au elaborat o strategie, care prevede garanţii sociale suplimentare. Documentul a fost semnat de ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii.

Noua convenţie a suferit modificări şi completări la articolele ce stipulează reorganizări sau reduceri a statelor de personal, fiind incluse garanţii sociale suplimentare. La fel, salariaţii vor putea beneficia de concediu suplimentar plătit cu ocazii speciale în familie.

Documentul va înlocui Convenţia precedentă, care a expirat.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.