01 november 2016, 09:30 Moldovan reality views 5190
Mai multe curse aeriene au înregistrat întîrzieri de zece ore
01 november 2016, 09:30 Moldovan reality views 5190

Mai multe curse aeriene au înregistrat întîrzieri de zece ore

Ceaţa densă din noaptea trecută a perturbat traficul aerian pe Aeroportul Chişinău. Patru curse din şi spre ţara noastră au fost anulate aseară. Este vorba despre zborurile spre Moscova şi Bucureşti şi cursele din Moscova şi Istanbul.

De asemenea, la această oră, cinci avioane întârzie să decoleze sau să aterizeze în ţăra noastră din cauza vizibilităţii reduse.

Cea mai mare întârziere a fost înregistrată la cursa Chişinău - Verona. Aeronava trebuia să decoleze, aseară, la ora 22:10, însă zborul a fost amânat pentru astăzi la ora 12:35.

De asemenea, mai multe curse spre Moscova au înregistrat întârzieri de zece ore. Unii pasageri au fost transportaţi la hotel pentru a înnopta.

Nu toți însă au beneficiat de cazare. Unii oamenii spun că nu au fost anunţaţi despre anularea curselor:

"Am venit, mi-au spus că s-a anulat cursa. Am intrat la recepție să văd care este problema. Niciun răspuns, lăsați un număr de telefon, nu știu când o să fie următoarea decolare. Niciun răspuns. De o oră stăm acolo".

"Nu m-au anunțat nimic, nu știu ce și cum".

Codul Galben de ceaţă emis de meteologi rămâne valabil în această dimineaţă. Vizibilitatea va fi de până la 200 de metri, iar pe drumuri se va forma gheţuş.

În aceste condiţii, șoferii și pietonii sunt atenţionaţi să manifeste prudență în trafic.

Source: www.publika.md

Keywords:

aeroport , Chisinau , ceața

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1843
Populația:
3354 locuitori

Baraboi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Baraboi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Baraboi este situat la o distanță de 23 km de orașul Dondușeni şi la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3354 de oameni. Satul Baraboi pentru prima data este atestat documentar la 3 ianuarie 1843.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.