24 november 2015, 12:04 Moldovan reality views 5955
Anabolizante în valoare de 15 mii euro, reținute la vamă
24 november 2015, 12:04 Moldovan reality views 5955

Anabolizante în valoare de 15 mii euro, reținute la vamă

1320 de blistere „Danabol", valorificate la suma de 15 mii euro, au fost depistate de către inspectorii vamali și polițiștii de frontieră din punctul de trecere Cahul-Oancea. Cantitatea de anabolizante erau ascunse de controlul vamal, în bancheta din spate ale unui autoturism înmatriculat în străinătate.

La data de 20 noiembrie, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un cetățean moldovean, domiciliat în or. Tiraspol, la volanul unui "CHRYSLER VOYAGER" cu numere de înregistrare bulgărești. Din declarațiile persoanei cât și a pasagerilor, s-a constatat că acestea se deplasau în Turcia în scopuri personale.

În baza măsurilor sporite de lucru, luate în contextul ultimelor evenimente internaționale, cît și avînd careva suspiciuni, echipa mixtă a luat decizia de a extinde verificările asupra mașinii, fiind puse în aplicare dispozitivele speciale de control. În rezultat, camuflate în bancheta din spate, au fost depistate comprimate „Danabol", în număr de 1320 de blistere.

Conform cercetărilor primare, întreaga cantitate de anabolizante avea să fie comercializată în Turcia, iar făptașii urmau să obțină un profit de circa 15 mii euro. Despre cele depistate şoferul mijlocului de transport a refuzat să dea explicații.

Keywords:

vama , euro , medicamente

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1608
Populația:
9060 locuitori

Camenca este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 9060 de oameni. Camenca a fost menționată documentar în anul 1608.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.