10 february 2015, 15:15 Moldovan reality views 5321
A fost lansat Centrul de Apel în Agricultură
10 february 2015, 15:15 Moldovan reality views 5321

A fost lansat Centrul de Apel în Agricultură

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a lansat Centrul de Apel în Agricultură. Apelând numărul de telefon 022-50-20-20, producătorii agricoli vor putea obţine răspunsuri la diverse întrebări legate de fondul de subvenţionare, despre produsele de uz fitosanitar sau despre înregistrarea animalelor, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Ion Sula, serviciul va fi disponibil inclusiv pentru cetățenii moldoveni aflați peste hotare. El va funcționa de luni până vineri, de la orele 8:00 până la 17:00.

„Scopul Centrului de Apel este ca să oferim informația necesară tuturor celor care sunt interesați de toate segmentele din sectorul agroalimentar, în special atunci când se adresează referitor la posibilitățile de finanțare, atunci când sunt adresate întrebări referitor la fondul de subvenționare, referitor la produsele de uz fitosanitar, inclusiv înregistrarea animalelor. Tot spectrul de întrebări vor fi răspunse de către specialiștii Centrului Informațional Agricol. Vom avea trei feluri de răspunsuri - rapide, cu termen până la o oră, și desigur răspunsuri mai sofisticate, atunci când deja va fi necesar ca răspunsul să fie coordonat cu mai mulți specialiști, atât din cadrul Ministerului Agriculturii, cât și din instituțiile subordonate", a declarat Ion Sula.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1486
Populația:
799 locuitori

Roşieticii Vechi este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Satul Roșieticii Vechi, amplasat la gura Solonețului, un afluent al rîului Răut este situat la o distanță de 21 km de orașul Florești și 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 799. Menționat documentar în 1486.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.