02 june 2015, 14:57 Moldovan reality views 9107
02 june 2015, 14:57 Moldovan reality views 9107

Comuniștii condiționează discuțiile cu Leancă


Foto: tribuna.md

Fracțiunea Partidului Comuniștilor condiționează discuțiile cu Iurie Leancă. Artur Reșetnicov a declarat pentru UNIMEDIA că a parvenit o invitație la dialog din partea candidatului desemnat pentru funcția de prim-ministru și că aceasta va fi acceptată doar cu o condiție - să fie prezentat comuniștilor programul de guvernare și componența nominală a viitorului Cabinet de Miniștri.

Deputatul PCRM spune că fără a cunoaște echipa pe care și-a format-o Iurie Leancă și programul de guvernare, comuniștii nu au ce discuta.

Anterior, Vladimir Voronin a declarat că PCRM nu va vota pentru candidatura lui Iurie Leancă la funcția de prim-ministru.

UNIMEDIA reamintește că ieri, 4 februarie, candidatului desemnat pentru funcția de prim-ministru a purtat discuții cu deputații din fracțiunea Partidului Liberal. În urma acestora, Iurie Leancă a înaintat două scenarii de conduită pentru liberali: fie vor vota un guvern minoritar, după care se va reveni la negocierile tripartide PLDM-PD-PL pentru resetarea alianței, fie se va insista în continuare pe revenirea la masa de dialog, înainte ca să fie învestit Guvernul.

După consultările cu PL, Iurie Leancă a menționat că va chema și comuniștii la dialog.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
748 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cahul și la 198 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 748 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.