10 march 2014, 15:05 Moldovan reality views 8024
Moldovenii aleg astăzi Regina vinului
Photo: tv7.md
10 march 2014, 15:05 Moldovan reality views 8024

Moldovenii aleg astăzi Regina vinului

În premieră în Republica Moldova, în cadrul Festivalului Ziua Naţională a Vinului, se organizează concursul „Miss regina vinului 2014", care se va desfăşura vineri, 3 octombrie.

Scopul concursului este să se selecteze o persoană care va fi imaginea reprezentativă pentru promovarea vinului naţional, aceasta urmînd să-l promoveze pe durata unui an la diverse evenimente naţionale şi internaţionale.

Cîştigătoarea concursului va primi din partea organizatorilor un premiu bănesc impunător, care este stipulat în Regulamentul Concursului, şi va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldoveneşti peste hotarele ţării pentru o perioadă de un an.

Concursul are o tradiţie îndelungată în statele membre ale Uniunii Europene, spre exemplu în Germania este organizat anual şi este la cea de a 65-a ediţie.

Source: tv7.md

Keywords:

Ziua vinului , Miss , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.