10 may 2014, 10:42 Moldovan reality views 8155
Companii din R.Moldova participă la un tîrg al industriei textile din Rusia
Photo: moscomtour.mos.ru
10 may 2014, 10:42 Moldovan reality views 8155

Companii din R.Moldova participă la un tîrg al industriei textile din Rusia

Companii din Republica Moldova au participat la Tîrgul federal angro de produse şi utilaje din domeniul industriilor uşoare şi textile „TEXTILLEGPROM". Aceasta este la cea de-a 43-a ediţie şi a fost inaugurată la Centrul expoziţional din Moscova (ВДНХ).

În cadrul tîrgului, Republica Moldova a fost reprezentată de trei companii autohtone produsele cărora deja au primit aprecieri înalte din partea participanţilor și vizitatorilor, anunță Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

La expoziție au fost aşteptaţi mai mult de 37 mii de vizitatori, printre care agenţi economici, experţi din domeniu, cumpărători angro care au oportunitatea de a stabili contacte de afaceri, desfăşura întîlniri B2B, precum şi a încheia contracte reciproc avantajoase.

Evenimentul reprezintă cea mai mare reuniune expoziţională de specialitate din Federația Rusă și Europa de Est, în cadrul căruia 2500 de companii din 42 de ţări au posibilitatea să-şi prezinte producţia din domeniile de activitate.

Source: trm.md

Keywords:

moldovenii , tirg , Moscova , industrie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.