17 september 2014, 15:01 Moldovan reality views 8875
Opinie: Majoritatea moldovenilor optează pentru aderarea la Uniunea Vamală
Photo: point.md
17 september 2014, 15:01 Moldovan reality views 8875

Opinie: Majoritatea moldovenilor optează pentru aderarea la Uniunea Vamală

80% dintre cetățenii Republicii Moldova consideră că Moldova este pe calea greșită.

Majoritatea locuitorilor din Republica Moldova optează pentru aderarea țării la Uniunea Vamală, a declarat președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, făcînd referire la sondajele sociologice.

El consideră că există șanse de a pune în noul parlament, care va fi ales la 30 noiembrie, problema denunțării Acordului de Asociere cu UE, pînă la organizarea unui referendum național.

"În ciuda faptului că acordul a fost semnat și ratificat în parlament, mai mult de 56% din populație pledează în favoarea aderării la Uniunea Vamală și există șanse reale ca după următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc la 30 noiembrie, să fie formată în parlament o majoritate promoldovenească, nu proeuropeană", - a declarat Dodon la întîlnirea cu speakerul Dumei de Stat, Serghei Narîșkin.

"Pentru a menține Republica Moldova ca stat, singurul lucru necesar este de a anula acordul dezastruos privind integrarea europeană, comerțul liber cu Europa, care deja distruge economia și a merge împreună în Uniunea Vamală", - a declarat liderul socialiștilor moldoveni.

Prezentă la întlnire, membrul comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, Zinaida Greceanîi, la rîndul său, a remarcat referindu-se la sondajele de opinie, că 80% dintre cetățenii Republicii Moldova consideră că Moldova este pe o cale greșită.

Source: point.md

Comments

 (4)
  • #4 Anton Reply Quote selected
    "Если бы меня спросили, какая разница между социалистом и коммунистом, я мог бы ответить лишь одно: социалист пытается глупыми разговорами вести нас к бедствию, коммунист может попытаться сделать это насильственными действиями."(Черчиль-Премьер министр Великобритании)Как он прав!!!

  • #3 Anton Reply Quote selected
    Собрал Додон-Изделие №2, 10 своих сторонников и спросил "Кто за Таможку?"Вот ему 8 из 10 ответили "да"ибо были ближе к корыту...а 2 не досталось...Вот и появилось его 80%.Трепло и предатель!!!!счас лижет Ж** в Москве...пошел паханам дакладывать что и как,чтоб те баблосов добавили...Предатель!!!!<br>
  • #2 anton Reply Quote selected
    Уй,шавки додонские,продолжайте лизать жопу ему и москвичам-предатели народа!!!!что слабо нормальный комент запостить?
  • #1 grom Reply Quote selected
    полностью согласна,что Молдова должна вступить в ТС.
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1618
Populația:
12105 locuitori

Nisporeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Nisporeni. Amplasat în partea de vest a republicii, în Codrii Moldovei, de-a lungul rîului Nîrnova, oraşul Nisporeni este situat la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12105 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Nisporeni se regăseşte în documentul de hotărnicire a moşiilor dat de domnitorul Moldovei, Gaspar Vodă, în anul 1618. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.