09 may 2014, 11:04 Moldovan reality views 10130
O mașină a Procuraturii, furată
Photo: jurnaltv.md
09 may 2014, 11:04 Moldovan reality views 10130

O mașină a Procuraturii, furată

O maşină a Procuraturii raionului Teleneşti a fost furată din curtea unui bloc din oraşul Orhei. S-a întîmplat în noaptea de 27 spre 28 august. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie din Orhei au pornit o anchetă, însă, deocamdată nu a fost găsită nici maşina şi nici făptaşii.

Procurorul din raionul Telenești, Vasile Ciubotaru, locuiește în orașul Orhei și, potrivit portarului instituției, ar face naveta cu mașina de serviciu. Pentru că procurorul nu ar avea permis de conducere, la volan ar fi urcat un amic de-al acestuia, angajat al Oficiului Cadastral Teritorial Teleneşti, Vadim Băetrău, care, la fel, locuiește în Orhei.

Angajatul de la Cadastru susține că nu cunoaşte nimic despre mașina dispărută.

Șeful Procuraturii Telenești a refuzat să ne ofere detalii.

Solicitați să comenteze, reprezentanţii Serviciului de Presă al Procuraturii Generale au declarat că a fost pornită o anchetă internă pentru a verifica circumstanțele incidentului și dacă Vasile Ciubotaru avea dreptul să se deplaseze cu maşina de serviciu acasă.

Source: www.jurnaltv.md

Keywords:

crima , automobil , Italia , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
905 locuitori

Rezina este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 905 oameni. Satul Rezina a fost menționat documentar în anul 1502.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.