Go to section: Children
15 march 2016, 10:35 Children views 5955
Învingătorii Festivalului Național al Sportului Școlar (Foto)
15 march 2016, 10:35 Children views 5955

Învingătorii Festivalului Național al Sportului Școlar (Foto)

În perioada 4-7 martiela Chișinău s-a desfășurat Festivalul Național al Sportului Școlar. Au participat elevi din clasele a VII-IX-a din 12 instituții de învățământ general din toate colțurile Republicii: Cahul, Basarabeasca, Taraclia, Fălești, Sîngerei, Orhei, Strășeni, Ialoveni și Chișinău, învingători în etapa raională/municipală.

140 de băieți și fete și-au demonstrat abilitățile de mișcare, comunicare și de lucru în echipă, toate cele 5 probe de concurs și alte activități incluse în Programul Festivalului au fost dedicate Jocurilor de mișcare. Cele patru zile vor rămâne pentru mult timp în amintirea participanților la Festivalul Național al Sportului Școlar, iar ceea ce au învățat în cadrul Festivalului cu siguranță le va fi de mare folos în organizarea activităților similare cu colegii de școală.

Laureați ai festivalului au devenit echipele din LT „Constantin Stere" din Abaclia, Basarabeasca, LT „Iulia Hașdeu" și LT „Nicolae Bălcescu" din Chișinău. Bronzul l-au obținut tinerii sportivi din Basarabeasca, argintuli-a revenit echipei de la LT „Iulia Haşdeu", iar cu „aurulau mers acasă elevii din comuna Ciorescu, LT „N. Bălcescu".

Multă sănătate tuturor profesorilor, directorilor și Șefilor OLSDÎ, care au contribuit la delegarea echipelor la acest eveniment deosebit al Sportului Școlar.

Sincere mulțumiri voluntarilor și Federației Sportului Școlar din Republica Moldova.

Source: provincial.md

Keywords:

Festival , sport , elevi , scoala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
1209 locuitori

Ialpujeni este un sat și comună din raionul Cimișlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1209 oameni. Satul Ialpujeni a fost menționat documentar în anul 1805.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.