Go to section: Children
29 june 2015, 12:32 Children views 6247
Ultima zi pentru depunerea contestațiilor în centrele de BAC
Photo: kp.md
29 june 2015, 12:32 Children views 6247

Ultima zi pentru depunerea contestațiilor în centrele de BAC

Astăzi este ultima zi în care absolvenții de liceu pot depune contestații în centrele de Bacalaureat. Rezultatele finale vor fi anunțate în data de 6 iulie.

Iar în perioada 16 - 23 iulie va avea loc sesiunea suplimentară pentru candidații care, din diferite motive, nu s-au prezentat la examene în sesiunea de bază, dar și pentru cei care nu au luat note de trecere.

Primele rezultate ale examenelor de bac au fost afișate sâmbătă.

În acest an, pentru a susține examenul de bacalaureat, s-au înscris aproape27.000 de candidați, dintre care peste 7.500 sunt restanțieri din sesiunile precedente.

Source: www.publika.md

Keywords:

bacalaureat , examen , Moldova , elevi

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
2054 locuitori

Răciula este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Răciula și Parcani. Satul Răciula este situat la o distanță de 11 km de orașul Călărași. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Răciula constituia 2054 oameni. Prima atestare documentară a satului Răciula datează din anul 1599.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.