24 july 2013, 16:19 Moldovan Diaspora views 12484
24 july 2013, 16:19 Moldovan Diaspora views 12484

Anastasia Lazariuc: Am destule apariţii în spectacole, uneori prea multe


Foto: unimedia.info

Chiar dacă apare mai rar la televizor, interpreta Anastasia Lazariuc spune că are un program încărcat în această vară. Totuși artista, susține că îşi face oricînd loc în agendă pentru a petrece cît mai mult timp cu fiica ei, Ileana, şi cu cei doi nepoţi, Alexandru şi Nicola, scrie click.ro, citat de UNIMEDIA.

„Am destule evenimente şi nu am nevoie de banii Ilenei, aşa cum s-a vehiculat. Am eu faţă că aş fi întreţinută de fiica mea? Eu nu apar la televizor, doar aşa de dragul de a spune ceva. Am destule apariţii în spectacole, uneori prea multe", a declarat Anastasia Lazariuc.

Ea a adăugat că petrece cît de mult timp îi permite programul cu fiica ei, Ileana, cu care are o relaţie foarte bună şi cu care vorbeşte aproape zilnic la telefon.

„Ne ţinem la curent cu tot ceea ce facem. Vara aceasta este normal să o petrecem împreună. Nu am decis încă, dacă va veni Ileana în ţară, sau mă voi duce eu la ea să-mi văd nepoţii. Eu şi mîine dacă plec în vacanţă, iau din mers lucrurile. Nu planific nimic înainte", a concluzionat interpreta. 

Menționăm că fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana, este căsătorită cu Ion Ion Ţiriac, fiul fostului tensiman, Ion Ţiriac. Ileana este stabilită la Monaco și singurul motiv pentru care mai revine din cînd în cînd în România este mama ei, Anastasia.

Keywords:

interpret , spectacol , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
1712 locuitori

Baccealia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Baccealia și Tricolici. Localitatea se află la distanța de 14 km de oraşul Căuşeni şi la 74 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1712 oameni. Satul Baccealia a fost menționat documentar în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.