12 november 2012, 15:24 Moldovan Diaspora views 8125
12 november 2012, 15:24 Moldovan Diaspora views 8125

Moldoveni, blocaţi în Aeroportul de la Riga


Foto: gorod.lv 

26 de cetăţeni ai R. Moldova printre care prorectori, profesori şi elevi au rămas blocaţi în Aeroportul Internaţional Riga după ce aeronava ce venea din Tallinn a întîrziat cu trei ore din cauza unei defecţiuni tehnice, relatează trm.md.

Din acest motiv grupul de cetăţeni au ratat zborul spre Chișinău.

Unul dintre membrii grupului, Tatiana Ungureanu a declarat pentru Radio Moldova că inițial li se propuneau bilete doar pentru data de 14 decembrie sau să zboare prin Kiev. Tatiana Ungureanu a menționat că după ce au postat mai multe fotografii și mesaje pe rețelele de socializare au fost contactați de către ambasadorul R. Moldova în Estonia, Victor Guzun.

Keywords:

diaspora , aeroport , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
1 locuitor

Odaia este un sat din cadrul comunei Alcedar, raionul Șoldăneşti, situat la o distanță de 17 km de orașul Șoldănești și la 128 km de Chișinău. Localitatea a fost întemeiată la 1 ianuarie 1955. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1 om.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.