08 january 2012, 16:10 Moldovan Diaspora views 5570
08 january 2012, 16:10 Moldovan Diaspora views 5570

Moldoveanul Sasha Lopez are toate şansele să ia discul de aur în Mexic

După ce s-a ales cu un disc de aur în Canada, moldoveanul Sasha Lopez nu se opreşte şi speră să ia discul de aur în Mexic. Premiul va fi oferit pentru cele mai multe vînzări digitale a două singluri care se află în topul celor mai difuzate melodii din Mexic.

Mai mult ca atît, noul single a lui Sasha,“Everybody Feels Alright”, cîntat împreună cu Ale Blake şi Broono, deja face record pe platforma Youtube. Doar într-o săptămînă, videoclipul a înregistrat circa 1 milion de vizualizări.

În cel mai scurt timp, interpretul preconizează să lanseze o serie de release-uri ale remix-urilor semnate de cei mai în vogă DJ şi producători din Spania, Italia şi Germania.

La moment, Sasha Lopez susţine concerte live, dar şi DJ seturi, alături de Ale Blake şi Broono, în toate colţurile lumii: Austria, Cipru, Spania, Palma de Mallorca, Italia, Insulele Canare, Canada, Chile, Dubai, Estonia, Rusia, Elveţia, Croaţia, Spania, Muntenegru, Lituania şi altele.


Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
798 locuitori

Sevirova este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca și Sevirova. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Florești și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Sevirova a fost menționat documentar în anul 1803.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.