08 may 2016, 14:53 Moldovan Diaspora views 9229
Acum poți angaja pe cineva să îngrijească mormintele rudelor tale
08 may 2016, 14:53 Moldovan Diaspora views 9229

Acum poți angaja pe cineva să îngrijească mormintele rudelor tale

De curînd, pe piața din țară a apărut un nou serviciu mai puțin obișnuit – îngrijirea mormintelor din Moldova. Astfel, acum, poți angaja pe cineva să aibă grijă de mormintele rudelor tale, notează ZUGO.

„Faceți parte din diasporă? Aveți prieteni sau rude plecate din țară, care s-ar bucura să afle că existăm? Nu aveți destul timp pentru a vă ocupa de locurile de veci? Sănătatea dvs. Nu permite să vă deplasați destul de des în cimitir la cei dragi? Credeți că vizita cimitirului vă va afecta emoțional prea tare? Îngrijirea mormintelor este soluția perfectă pentru dumneavoastră", astfel încep anunțurile noului serviciu.

Surprinzător, însă deja de aproape patru zile, a fost lansată și o pagină de Facebook, unde sînt menționate și înfățișate condițiile de întreținere ale mormintelor. De altfel, persoanele responsabile pot fi contacte în regim non-stop cu privire la curățarea mormintelor, fie sezonieră, fie permanentă.

Totodată, firma se angajează să pună la dispoziție un raport video și foto gratuit, unde va demonstra cum s-au isprăvit angajații cu munca solicitată de client.

Source: zugo.md

Keywords:

Facebook , servicii , cimitir , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVIII-lea
Populația:
2025 locuitori

Borosenii Noi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Borosenii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la 8 km de oraşul Rîşcani şi la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2025 de oameni. Satul Borosenii Noi a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.