02 march 2014, 10:12 Moldovan Diaspora views 28483
Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”
Photo: trm.md
02 march 2014, 10:12 Moldovan Diaspora views 28483

Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat concursul „Minuta slavî”

Ai noştri fac din nou senzaţie. Moldoveanul Alexandru Magala a cîştigat marea finală a concursului din Federaţia Rusă „Minuta slavî” (Rusia are talent). Învingătorii au fost desemnaţi sîmbătă, 1 februarie, de postul de televiziune Pervîi Kanal. Moldoveanul Alexandru Magala a reuşit să cucerească inimile telespectatorilor, dar şi a membrilor juriului prin elasticitate, originalitate şi inventivitate.

Astfel, conaţionalul nostru, pe lîngă premiul bănesc, în valoare de peste 20 de mii de dolari, a mai obţinut şi dreptul de a participa la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Soci, care începe în mai puţin de o săptămînă, transmite trm.md.

Anul trecut moldoveanul Alexandru Magala a obținut locul doi la concursul „America's got talent! ”. Supranumit „înghițitorul de săbii”, tînărul îi lasă pe jurați fără cuvinte de fiecare dată cînd face trucuri extrem de periculoase.

Alexandru Magala, în vîrstă de 24 de ani, este originar din Orhei, Moldova.

Source: trm.md

Keywords:

concurs , victorie , moldovenii , Rusia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
993 locuitori

Ciolacu Vechi este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Fălești și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 993 de oameni. Satul Ciolacu Vechi a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.