14 january 2014, 15:19 Moldovan Diaspora views 9973
14 january 2014, 15:19 Moldovan Diaspora views 9973

Servicii consulare pentru moldovenii din regiunea Algarve, Portugalia


Foto: moldova.org

În cadrul proiectului „Ambasada vine mai aproape de tine”, misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Lisabona informează că în data de 29 ianuarie curent, consilierul Ambasadei, Oleg Railean, va efectua o deplasare în teritoriu în orașul Portimão, regiunea Algarve, pentru prestarea serviciilor consulare cetăţenilor moldoveni.

Potrivit anunțului făcut de ambasadă, persoanele interesate sunt aşteptate la adresa: Urbanização de Pimentão, Lote 6, Cave Direita. 8500-776, Portimão, – în incinta Centrului C.A.P.E.L.A. Pentru a beneficia de servicii consulare în ziua dată, solicitanţii urmează să efectueze obligatoriu o programare prealabilă la numărul de telefon 213 009 060.

Se precizează că funcţionarul consular nu va acorda tot spectrul de servicii consulare „în teritoriu”. Asftel, nu se vor efectua traduceri, documentarea cu paşaport, buletin de identitate şi titlu de călătorie, etc., din motive tehnice. 

Source: moldova.org

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
844 locuitori

Semionovca este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Semionovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 844 de oameni. Satul Semionovca a fost menționat documentar în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.