12 may 2013, 11:07 Moldovan Diaspora views 19215
12 may 2013, 11:07 Moldovan Diaspora views 19215

Moldovenii pot verifica online dacă au permisiunea de a intra în Rusia

Foto: tv7.md

Cetăţenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Federaţia Rusă în scop de muncă au posibilitatea să verifice on-line veridicitatea invitaţiei, a permisului de muncă, a licenţei de angajare în cîmpul muncii, dar şi motivul pentru care intrarea în Rusia le-a fost restricţionată. Serviciul Federal de Migraţiune (SMF) a lansat recent un nou serviciu informaţional, care permite verificarea statutului lor pe pagina de internet services.fms.gov.ru.

Persoanele interesate vor selecta link-urile active de pe acest site în funcţie de specificul vizitei lor în Rusia. Apoi, vor introduce datele pe care le cere sistemul. De exemplu, în cazul în care cetăţeanul Republicii Moldova doreşte să verifice dacă există motive de interzicere a accesului lui în Rusia, trebuie să introducă pe pagină următoarele date: numele, prenumele, patronimicul, genul, data naşterii, cetăţenia, tipul actului de identitate, numărul actului de identitate, valabilitatea actului, ţara unde i-a fost eliberat actul.

Pe această pagină web, cetăţenii sînt avertizaţi că răspunsurile primite au doar caracter de informare. Pentru informaţii semnificative din punct de vedere juridic, ei se pot adresa birourilor teritoriale ale Serviciului Federal de Migraţiune.

Source: tv7.md

Keywords:

migratie , Rusia , moldovenii , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.