Go to section: Nature and tourism
13 february 2017, 14:55 Nature and tourism views 5566
Un moldovean a primit interdicția de intrare în Ucraina din cauza panglicilor „Sfîntul Gheorghe”
13 february 2017, 14:55 Nature and tourism views 5566

Un moldovean a primit interdicția de intrare în Ucraina din cauza panglicilor „Sfîntul Gheorghe”

Polițiștii de frontieră ucraineni, alături de grănicerii de la postul vamal Mămăliga au oprit un cetățean moldovean pentru că aceste avea la el panglici „Sfîntul Gheorghe".

Moldoveanul care se deplasa cu o Dacie Logan ducea în torpedou un pachet cu 25 de panglici „Sfîntul Gheorghe". Conform bărbatului, panglicile i-au fost dăruite în Rusia, în timpul unei promoții, iar el a uitat să le scoată înainte de a trece vama.

Serviciul Vamal al țării vecine scrie că moldoveanul avea la el și un aparat electroșoc.

După incidentul produs, cetățeanul Republicii Moldova a primit interdicția de a intra pe teritoriul Ucrainei pe o perioadă de trei ani.

Source: agora.md

Keywords:

interdicţie , Ucraina

Comments

 (1)
  • #1 Kiril Reply Quote selected
    Panglicile reprezinta asuprirea militara si politica muscala. Trebuie interzise peste tot inclusiv in R Molotova chiar scoase in afara legii ca impotriva perceptelor lui Stefan Cel Mare care considera muscalii si slugoii muscali (maldafanii) cel mai mare pericol (din pacate la putere acu prin R. Molotova)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.