Go to section: Holidays and customs
10 march 2014, 10:02 Holidays and customs views 16004
De Ziua vinului va avea loc un master class cu degustare de vinuri
Photo: ritmstyle.ru
10 march 2014, 10:02 Holidays and customs views 16004

De Ziua vinului va avea loc un master class cu degustare de vinuri

Cum să savurezi corect un vin bun? Cum să-i simţi aroma inedită şi gustul inconfundabil? Răspunsurile la aceste întrebări le puteţi afla în cadrul Zilei Naţionale a Vinului, de la sfîrşitul acestei săptămîni. Oenologi din Moldova vor oferi un master class cu degustare de vinuri.

Temperatura, timpul potrivit şi asocierea cu bucatele potrivite, sunt cîteva din regulile de bază de care trebuie să ţinem cont atunci cînd servim vin. Consumul în cantităţi moderate este o altă regulă, adesea neglijată de moldoveni. De aici şi prima greşală, în cazul în care vrem să savurăm această licoare.

Toate regulile şi secretele de degustare a vinului le puteţi afla în cadrul master class-urilor oferite în locuri special amenajate de Ziua Naţională a Vinului. Costul unui bilet la şcoala vinului va fi de 50 de lei, iar studenţii vor beneficia de o reducere de 50%. În acest an, organizatorii îşi doresc să schimbe accentele sărbătorii, astfel încît miza să fie promovată cultura vinului. Ziua Naţională a Vinului va fi sărbătorită la sfîrşitul acestei săptămîni, pe 4 şi 5 octombrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.