Go to section: Cinema
22 december 2017, 14:45 Cinema views 5922
Reacția lui Valeriu Jereghi, după ce a fost învinuit de abuz de putere
22 december 2017, 14:45 Cinema views 5922

Reacția lui Valeriu Jereghi, după ce a fost învinuit de abuz de putere

După ce reprezentanții asociațiilor cinematografice l-au învinuit pe directorul Centrului Național de Cinematografie (CNC) de discreditarea instituției, abuz de putere și conflict de interese, Valeriu Jereghi reacţionează.

„În calitatea mea de director, regizor, om, pur și simplu nu apreciez și nu pot tolera minciuna. Vreau corectitudine, or, din acest motiv sînt suparat pe raportarea incorectă a resurselor/vînzarea biletelor pentru cele două festivaluri românești organizate la Chișinău. În niciun caz nu vreau stoparea acestor două festivaluri - Anim'est si TIFF. Ele onorează țara noastră", a scris Jereghi pe pagina sa de Facebook.

Directorul Centrului Național de Cinematografie, acuzat de abuz de putere

„Și, după cum menționam anterior: România și Franța rămîn a fi partenerii strategici ai Republicii Moldova pe domeniul cinematografiei. Seminarul organizat la București, la inițiativa acestor tineri producători într-un mediu academic întărește acest fapt", a adăugat directorul CNC.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
49 locuitori

Dermengi este un sat din cadrul comunei Budăi, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 49 de locuitori. Satul Dermengi a fost atestat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.