Go to section: Cinema
29 november 2015, 12:15 Cinema views 12078
Trailerul comediei „Divanul” realizată în Moldova (Video)
29 november 2015, 12:15 Cinema views 12078

Trailerul comediei „Divanul” realizată în Moldova (Video)

Mai mulți artiști din Republica Moldova au realizat un scurtmetraj. „The Sofa" sau „Divanul" este un film de scurt metraj, gen aventură, comedie, care renaște spiritul tinereții prin perspectiva a doi bătrâni. În roluri principale, comedia îi are pe Sergiu Finiti, Mihai Curagău, Dana Ciobanu și Sergiu Voloc.

Pe 27 noiembrie a apărut trailerului comediei.

Acțiunea filmului se defășoară într-o ţară necunoscută, într-o perioadă necunoscută. Doi bătrânei Mihai şi Victor îşi petrec zilele într-un azil de bătrâni. Într-o zi decid să părăsească azilul pentru a ajunge la nunta unei prietene. Neavând ce să-i dăruiască iau divanul din curte. În același timp, divanul este căutat de un hoţ, Ştefan, pentru a recupera banii ascunşi în el. De aici şi se incep peripeţiile eroilor noştri.

Dorința autoarei proiectului, Iulia Puică este ca spectatorii să se identifice cu personajele principale, și anume cu spiritul lor tânăr. În momentul în care societatea noastră se confruntă cu diverse probleme cotidiene, fie ele politice, sau economice, acest film are șansa să exploreze mediul cinematografic în culori nemaivăzute până acum.

Source: agora.md

Keywords:

film , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
888 locuitori

Grinăuţi-Moldova este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grinăuţi-Moldova, Grinăuţi-Raia și Rediul Mare. Satul Grinăuți-Moldova se află la o distanță de 18 km de orașul Ocnița și la 205 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 888 de oameni. Satul Grinăuți-Moldova a fost menționat documentar în anul 1715.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.