|
REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu porumb, ou şi ceapă
Mod de preparare:
Roşiile pregătite se sărează, se umplu, se acoperă cu „căpăcelele" tăiate anterior, se pun într-o tigaie, unsă cu unt, deasupra se toarnă smântână şi se dau la cuptor.
Prepararea umpluturii: Ştiuletele semicopt se curăţă de pănuşi, de mătase, se fierbe la capac, acoperit cu pănuşi la foc încet. Se dezghioacă grăunţele, se amesteca cu ceapa prăjită, oul fiert şi mărunţit, verdeaţă, se condimentează cu sare şi piper, se adaugă pulpa de roşii, untul topit, se amestecă bine.
Ingrediente:
- 10-12 roşii,
- ½ lingură unt,
- 4 linguri smântână,
- 1 lingură caşcaval olandez dat prin răzătoare,
- sare,
- piper negru măcinat,
- foi de salată verde,
- pătrunjel verde.
Pentru umplutură:
- ½ pahar porumb fiert sau conservat,
- 1 ou,
- 1 lingură unt,
- 1 lingură de caşcaval olandez dat prin răzătoare,
- sare,
- piper negru măcinat,
- 2 linguri de ceapă verde tăiată,
- 2 linguri de verdeaţă de mărar şi pătrunjel tocate.
- Молдаванин скончался в США после того, как получил от полицейских удар электрошокером
- Хорошая новость для молдован в Испании
- "Транспортный безвиз" для грузовых перевозок: с кем договорилась Украина
- Отменен безвизовый режим с Республикой Эквадор
- Проекту Moldovenii.md 13 лет
- Cотрудника посольства Молдовы в России объявили персоной нон грата
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1508
- Populația:
- 1076 locuitori
Coşcodeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobletici, Coșcodeni și Flămînzeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Coșcodeni a fost menționat pentru prima data în anul 1508 cu numele Flămînzeni.
Comments
(0)