Go to section: Culture
26 june 2011, 14:17 Culture views 6266
26 june 2011, 14:17 Culture views 6266

Încă un succes a moldovenilor - Mishelle

De curînd a fost lansat video clipul lui Mishelle împreună cu Randi la piesa „Only You”. Mishelle este originară din Republica Moldova şi a împlinit de curînd 18 ani. A început să cînte din fragedă copilărie de la vîrsta de 5 ani, iar de atunci are la activul său peste 100 de premii de la festivaluri şi concursuri muzicale naţionale şi internaţionale din Republica Moldova, Rusia, S.U.A, Bulgaria, Turcia, Franţa.

Randi este solist al trupei „Morandi”, trupa alături de care a lansat 3 albume şi cu care a concertat în peste 30 de ţari din lumea întreagă. Randi a compus piesa, inspirat de povestea de dragoste, trăită de Mischelle, dar şi de vocea ei minunată, care cum zice dînsul e în stare să „înmoaie şi inimile celor mai duri bărbaţi”. Videoclipul a fost filmat la Chișinău în regia lui Andrei Romaliski. Astfel povestea de dragoste a lui Mishelle revărsată în muzică va ajunge să sensibilizeze alte inimi îndrăgostite.

Ne bucurăm mult pentru succesele lui Mishelle şi îi dorim o carieră pe măsura talentului ei.




Comments

 (1)
  • #1 Spero Reply Quote selected
    Va imaginati, ce s-ar intimppla daca tori acesti tineri talentati ca Mishele ar avea aici o viata concertistica activa cu produceri, care sa-i poata promova si in tara... Mult succes Mishelle dar si noua in a schimba lucrurile in ce priveste activitatea scenica, studiouri, produceri, textieri, compozitori si... sponsori la inceputuri...
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1767
Populația:
493 locuitori

Troiţa Nouă este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Satul Troiţa Nouă a fost menționat documentar în anul 1767.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.