Go to section: Culture
13 december 2016, 16:15 Culture views 47577
Festivalul „Colinde, Colinde” revine cu o nouă ediție
13 december 2016, 16:15 Culture views 47577

Festivalul „Colinde, Colinde” revine cu o nouă ediție

Festivalul „Colinde, Colinde" revine cu o nouă ediție, a șaptea. De data aceasta, la Festival vor participa 250 de coriști.

Tradiționalul eveniment „Colinde, Colinde" se va desfășura pe 24 decembrie la Sala cu Orgă. Concertul are menirea de a introduce audiența în feeria atmosferei de Crăciun, prezentînd cele mai deosebite colinde combinate armonios cu muzica instrumentală și cea corală.

La Festival vor participa nouă coruri din Bălți, Florești, Strășeni și Chișinău. În total 250 de voci, alături de Moldovan National Youth Orchestra. Surpriza acestei ediții va fi dirijorul din SUA Andrew Koehler.

La edițiile precedente, Festivalul a reușit să adune împreună peste 1500 de coriști. „Colinde, Colinde" va începe la ora 18.00 și va dura peste două ore.

Source: www.noi.md

Keywords:

colinde , Festival , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1486
Populația:
799 locuitori

Roşieticii Vechi este un sat din cadrul comunei Roşietici, raionul Floreşti. Satul Roșieticii Vechi, amplasat la gura Solonețului, un afluent al rîului Răut este situat la o distanță de 21 km de orașul Florești și 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 799. Menționat documentar în 1486.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.