Go to section: Culture
31 may 2015, 14:05 Culture views 10542
India Festival – premieră la Chișinău
31 may 2015, 14:05 Culture views 10542

India Festival – premieră la Chișinău

Anual, în mai multe țări ale lumii se organizează Festivalul Indiei. Din 19 pînă pe 21 iunie, Moldova va avea șansa unică de a cunoaște străvechea și tainica cultură a Indiei la „MoldExpo".

Peste 40 de artiști din țări precum: India, Australia, Germania, Rusia, Ucraina, Turkmenistan, Polonia, SUA, Africa de Sud vor impresiona publicul și ne vor familiariza cu tradițiile și cultura indiană.

Programul festivalului va include diverse reprezentări, precum: dans indian clasic și combinat, teatru dramatic și de avangardă, teatru de păpuși, acrobații, arte marțiale, muzică și multe altele.

Pe lîngă programul de bază, va fi organizat un orășel al distracțiilor: body art cu henna – mehendi, machiaj indian gopi dots, exercițiide yoga, restaurant indian și cursuri de artă culinară vedică, vestimentație indiană – sari, servicii profesionale de fotografie, dulciuri orientale, literatură vedică, psihologi și astrologi, tombole cu premii și alte surprize.

Source: www.noi.md

Keywords:

Chisinau , Festival , India , Moldexpo , cultura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
370 locuitori

Sagaidac este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de 23 km de oraşul Criuleni şi la 31 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 370 de oameni. Satul Sagaidac a fost întemeiat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.