Go to section: History
05 march 2019, 15:15 History views 19813
A fost oare Moldova ultima cetate a Ordinului Dragonului
05 march 2019, 15:15 History views 19813

A fost oare Moldova ultima cetate a Ordinului Dragonului

Istoria conspirologică a Europei nu s-a încheiat odată cu zdrobirea Ordinului Templierilor. A doua jumătate a evului mediu și Era Nouă erau influențate de tradițiile templierilor.

Printre numeroasele structuri cavalerești din acele timpuri se evidențiază Ordinul Dragonului. Pentru noi el este deosebit de important pentru că are tangențe cu meleagul nostru. Ce au în comun confruntarea Elenei Voloșanca cu Sofia Paleolog și cea a familiei basarabenilor Krupenski cu membrul Sutelor negre Purishkevici? Vom încerca să lămurim lucrurile...

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

Moldova , istoria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1657
Populația:
50100 locuitori
Logo

Rîbnița este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Orașul este situat la o distanță de 130 km de Chișinău. Populaţia orașului Rîbnița constituia 50 100 oameni în anul 2010. Localitatea Rîbnița a fost menționată documentar în anul 1657.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.