Go to section: History
13 march 2014, 16:07 History views 9988
A fost găsită averea soţilor Ceauşescu? E vorba de o sumă fabuloasă
Photo: nnm.me
13 march 2014, 16:07 History views 9988

A fost găsită averea soţilor Ceauşescu? E vorba de o sumă fabuloasă

După mai bine de 20 de ani de la moartea lui Nicolae Ceauşescu, jurnalistul Ştefan Stroe susţine că a dat de urma averii acestuia, mai exact peste 100.000.000.000 de euro.

Invitat în emisiunea nocturnă de la Kanal D, acesta a afirmat că are toate dovezile că banii se află într-un cont în Canada şi că sunt mai mult decît suficienţi pentru acoperirea tuturor datoriilor externe ale României şi pentru redresarea economiei naţionale.

"Banii se află în Canada. Banca se numeşte «Royal Bank», iar suma este fabuloasa. Este vorba despre o sută de miliarde de euro. Multe oficialităţi au ştiu de acest cont. O să aduc dovezi în curînd. Am certitudinea că acest cont este activ. Am numerele de cont, semnătura lui, banii sunt depuşi pe numele lui în 1981. Autorităţile trebuie să ia atitudine", a spus acesta.

Source: stiri-presa-online.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
83 locuitori

Sergheuca este un sat din cadrul comunei Pervomaiscoe, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Drochia și la 188 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 83 de oameni. Satul Sergheuca a fost menționat documentar în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.