Human Place

Formația „Human Place” a fost fondată în anul 2008 de un grup de muzicieni profesionişti. Pînă la această dată, fiecare dintre membrii trupei şi-a urmat studiile muzicale. Cîştigători ai mai multor concursuri internaţionale au abordat în creaţia sa mai multe stiluri: rock, blues, funk, iar de cînd trupa a fost completată cu noi membri au început să interpreteze muzică în stil pop-covers etc.

Primul concert al trupei în noua componenţă pentru un public larg a avut loc în anul 2012. Membrii „Human Place” împreună cu MC Mike au prezentat publicului primul său videoclip „Stuck in mind”.

Astăzi din formație fac parte: Constantin (toboșar), Helena (vocalistă), Vlad (bas), Sergiu (chitară), Dorin (pianist). Muzicienii colaborează cu MC Mike și producătorul muzical Tadevs.

În anul 2012 formaţia „Human Place” a participat la preselecția națională a concursului „Eurovision 2012” cu compoziția „Mole”, ajungînd pe lista celor 20 finaliști.

Settlements of Moldova and Diaspora

Cajba

Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1671 locuitori

Cajba este un sat şi comună din raionul Glodeni. Cajba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1671 de oameni. Satul Cajba a fost menționat documentar în anul 1609.

Read more