Meleşenco Mihail

Meleşenco Mihail - scenarist, publicist.

S-a născut la 8 iunie 1946. A absolvit Facultatea de Jurnalistică a Institutului de Stat de la Kiev „T. Şevcenco”. A lucrat în calitate de redactor la ziarul „Tinerimea Moldovei”, a colaborat cu redacţia revistei televizate „Usturici” la studioul „Moldova-film”.

Filmografia:
Subiecte pentru revista televizată „Usturici”:
„Cine să construiască oraşul nostru”, 1980, № 3,
„Cine pe cine”, 1980, № 4,
„Super lux pentru văcuţă ”, 1980, №6,
„Mulţumirea”, 1981, № 4,
„Un mariaj straniu”, 1982, № 32,
„Proprietatea din strada Zelionaia”, 1982, № 38,
„Persoanele terţe”, 1983, № 40,
„Camuflajul cu remorcă”, 1983, № 41,
„De ce a întîrziat „Salvarea?”, 1984, № 3/49 şi № 69, 1986.

Settlements of Moldova and Diaspora

Carabetovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1833
Populația:
1840 locuitori

Carabetovca este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Carabetovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 12 km de orașul Basarabeasca și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1840 de oameni. Satul Carabetovca a fost menționat documentar în anul 1833.

Read more