Sercov Vadim

Vadim Sercov - manager, director al echipelor de filmat, membru al Uniunii Cineaştilor din Moldova.

S-a născut la 28 decembrie 1955 în or. Kazan, Rusia. A absolvit Institutul de Economie şi Finanţe din Kazan (1977). În anii 1977-1979 și-a satisfăcut serviciul militar în Armata Sovietică. Activitatea de muncă și-a început-o în calitate de colaborator bancar, ca apoi să-și desfășoare activitatea în domeniul cinematografiei şi televiziunii, rămînînd un împătimit al acestora. Din anul 1983 este angajat la Studioul Cinematografic "Moldova-film" mai întîi în calitate de administrator, apoi de director al echipelor de filmare. Din anul 1995 activează în cadrul firmei "ARGO".

Filmografia ("Moldova-film"):

"Cale întoarsă nu există" (1983) - administrator echipei de filmare,
"Vîntul salbatic" (1984) coproducţie cu Iugoslavia, director-adjunct,
"Cine va intra în ultimul vagon?" (1985) director-adjunct al filmului,
''Gobsec" (1985) film artistic de lung metraj, director-stagiar,
"Disidentul" (1986) artistic, lungmetraj, director al echipei de filmare,
"Aceasta a fost în Odesa" (1991) artistic de lung metraj, producător.

Settlements of Moldova and Diaspora

Naslavcea

Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
1130 locuitori

Naslavcea este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Naslavcea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 14 km de orașul Ocnița și la 243 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Naslavcea este menționat documentar în anul 1437.

Read more