Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 august 2012, 14:43 views 3931
07 august 2012, 14:43 views 3931

Primăria Chișinău nu poate lupta cu încălcările comise de şoferii de maxi-taxi

Pe drumurile din Chișinău continuă să circule maxi-taxi supraîncărcate, iar şoferii încalcă regulile de transportare a сălătorilor.

Pasagerii se arată deranjați de condiţiile de călătorie cu microbuzele. La rîndul lor, şoferii afirmă că nu sînt în stare să se conformeze cerinţelor impuse: concomitent să elibereze bilete, să monitorizeze numărul pasagerilor din salon şi să conducă în siguranţă microbuzul.

Amintim că, la începutul verii, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat că tariful de călătorie cu microbuzele va fi majorat în cazul în care şoferii vor respecta anumite reguli. Printre acestea se numără transportarea a cel mult 5 pasageri în picioare îmbarcarea şi debarcarea la staţii și altele.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
1082 locuitori

Sîrma este un sat şi comună din raionul Leova. Sîrma este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Leova și la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1082 de oameni. Satul Sîrma a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.