Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 august 2015, 16:27 views 8326
De mîine circulaţia pe două străzi din Chișunău va fi sistată
12 august 2015, 16:27 views 8326

De mîine circulaţia pe două străzi din Chișunău va fi sistată

De mâine,13 august, SA "Apă-Canal Chişinău" porneşte lucrări de reconstrucţie a reţelelor din strada Alexandru cel Bun, intersecţie cu strada Vasile Alecsandri, transmite IPN.

Conform prevederilor proiectului de execuţie, lucrările vor fi executate prin metodă deschisă, pe partea carosabilă, cu suspendarea traficului rutier pe strada Alexandru cel Bun. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Armenească şi Eminescu. Circulaţia va fi oprită şi pe strada Vasile Alecsandri, tronsonul cuprins între străzile Octavian Goga şi Columna. Lucrările prevăd montarea reţelelor de apeduct cu diametrul de 160 mm şi a reţelelor de canalizare cu diametrul de 250 mm şi 315 mm.

În legătură cu efectuarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct pe cele două străzi, circulaţia va fi sistată începând cu 13 august şi până pe 17 august.

Sursa: www.ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1896
Populația:
391 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Vladimirovca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de 4orașul Slobozia și la 93 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 391 oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost menționat documentar în anul 1896.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.