Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 decembrie 2013, 10:33 views 5925
03 decembrie 2013, 10:33 views 5925

Atenție! Apă-Canal va sista furnizarea apei

Foto: tv7.md

Furnizorul de apă din municipiul Chişinău anunţă lucrări de lichidare la avariile reţelelor subterane din oraşul Vadul lui Vodă. Pe perioada acestora sunt posibile deconectări de apă.

Sistările ar putea să fie operate marţi, 3 decembrie, de la ora 09.00 pînă la ora 17.00, pe străzile: Mircea cel Bătrîn, Anton Anica, Decebal, Munteniei, Tatarbunar, V. Alecsandri, Luceafărul, Chişinăului, Iu. Gagarin, Veronica Micle, M. Eminescu, Livezilor şi P. Rareş din Vadul lui Vodă. Fără apă pot rămînea şi locuitorii din satul Budeşti, satul Văduleni, comuna Cruzeşti, satul Buneţ şi satul Tohatin la Întovărăşirile pomicole.

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania Red Union Fenosa, de la ora 10.00 pînă la ora 15.00 este posibilă deconectarea energiei electrice de la Staţia hidrofor din satul Cruzeşti, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă a locuitorilor. În acelaşi interval, Red Union Fenosa va efectua lucrări şi la Staţia de pompare din satul „Tohatin". Este posibil ca în timpul lucrărilor să fie deconectată energia electrică proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă a reţelelor din comuna Tohatin.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Mai multe informaţii pot fi obţinute la nr. tel. 25-66-66 (Dispeceratul central).

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

servicii , Chisinau , apa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1631 locuitori

Dumbrăviţa este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dumbrăviţa, Valea lui Vlad și Bocancea-Schit. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1631 de oameni. Satul Dumbrăvița a fost atestat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.