25 aprilie 2024, 18:00 Personalități views 956
Anna Egorova: Un copil cu epilepsie nu este o condamnare
25 aprilie 2024, 18:00 Personalități views 956

Anna Egorova: Un copil cu epilepsie nu este o condamnare

Puterea unei mame nu are margini și nici bariere. De dragul copilului, o femeie este în stare să răstoarne munții și să schimbe cu locul planetele.

Astăzi, vă prezint istoria unei mame a trei copii, pentru care nașterea băiatului mai mare nu a venit la pachet cu momente de fericire, dar cu clipe de disperare și frică.

La 23 de ani a dat naștere unui copil care îndată după naștere a fost diagnosticat cu epilepsie. Zilnic copilul avea pînă la 50 de crize epileptice, iar fiecare clipă pentru ea și familia sa era de fapt o luptă pentru salvarea vieții copilului ei.

Într-o zi, eroina noastră de astăzi, a înțeles că doar printr-o alimentație sănătoasă poate nu doar controla crizele epileptice ale copilului ei, dar le poate și micșora ca număr.

Cum o mamă cu un copil ”special” s-a transformat într-o femeie puternică care și-a construit propria afacere cu produse vegane, aflați în cadrul rubricii de astăzi.

Anna Egorova, este eroina noastră de astăzi.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

copil , epilepsie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1577
Populația:
2776 locuitori

Teţcani este un sat şi comună din raionul Briceni. Teţcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Teţcani se află la o distanță de 27 km de oraşul Briceni şi la 260 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2776 de oameni. Prima atestare documentară a satului Teţcani datează din anul 1577.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.