Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1301
La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19
Foto: grozny.tv
04 iulie 2022, 14:30 Meşteşuguri populare views 1301

La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19

Un focar de COVID-19 a fost înregistrat la un centru de refugiați din sectorul Botanica al Capitalei, a anunțat Boris Gîlcă, șeful Direcției generale asistență medicală și socială, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. 12 copii ucraineni cu COVID-19 care erau cazați în acest centru au fost spitalizați.

Boris Gîlcă a atenționat că în ultima perioadă în Capitală a crescut numărul cazurilor de coronavirus, dar deocamdată Chișinăul se află în cod verde COVID. Centrul unde s-a constatat focarul nu se află în subordinea Primăriei municipiului Chișinău.

La Maternitatea municipală nr.2 a crescut numărul pacientelor gravide cu coronavirus, în ultima perioadă la acest spital au fost internate 9 femei cu COVID. În aceșai timp, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii au fost activate două secții pentru pacienții cu COVID, a adăugat Boris Gîlcă.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1599
Populația:
1472 locuitori

Plop este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Plop este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 246 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1472 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1599.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.