07 april 2022, 14:30 Folk crafts views 1241
La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19
Photo: grozny.tv
07 april 2022, 14:30 Folk crafts views 1241

La un centru de refugiați din Chișinău a fost înregistrat un focar de COVID-19

Un focar de COVID-19 a fost înregistrat la un centru de refugiați din sectorul Botanica al Capitalei, a anunțat Boris Gîlcă, șeful Direcției generale asistență medicală și socială, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale. 12 copii ucraineni cu COVID-19 care erau cazați în acest centru au fost spitalizați.

Boris Gîlcă a atenționat că în ultima perioadă în Capitală a crescut numărul cazurilor de coronavirus, dar deocamdată Chișinăul se află în cod verde COVID. Centrul unde s-a constatat focarul nu se află în subordinea Primăriei municipiului Chișinău.

La Maternitatea municipală nr.2 a crescut numărul pacientelor gravide cu coronavirus, în ultima perioadă la acest spital au fost internate 9 femei cu COVID. În aceșai timp, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii au fost activate două secții pentru pacienții cu COVID, a adăugat Boris Gîlcă.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2039 locuitori

Rădenii Vechi este un sat şi comună din raionul Ungheni. Rădenii Vechi este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Ungheni și la 98 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2039 de oameni. Satul Rădenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.